Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Inilah Perkara Yang Disukai Wanita Tapi Dibenci Lelaki. Betul Ke? Cuba Komen Sikit

Info Fakta Tentang Lelaki. Kadang-kadang banyak wanita di luar sana tak tahu, perkara yang lelaki benci tentang wanita. Hal ini boleh menyebabkan hubungan anda tidak kekal lama dan berpanjangngan, oleh itu setiap wanita yang bercinta hendaklah mengetahui perkara yang pasangannya tidak suka. Ini adalah antara lima perkara yang boleh dikongsikan.

Menonton Drama Romantis Bersiri

Kebanyakan lelaki kurang minat menonton drama bersiri bertema romantis. Akan tetapi, kebanyakan wanita amat suka mengikutinya lebih-lebih lagi cerita Korea. Best ke cerita korea? Dah la dorang tu banyak yang fake, bedah sana sini. Kalau korang pergi Korea, 90% korang takkan jumpa yang macam dalam cerita. hahaha

Membaca Novel Romantis

Wanita mempunyai sifat kelembutan yang lebih besar dibanding lelaki sehingga dia minat membaca novel romantis atau mendengar lagu-lagu cinta. Namun kebanyakan lelaki lebih suka membaca buku yang penuh aksi dan pertarungan. Lelaki lebih suka main game, sukan dari membaca. Tak semestinya lelaki yang suka novel tu romantis.

Bergosip

Sebenarnya wanita dan lelaki suka membicarakan hal orang lain ketika sedang berkumpul dengan teman-teman. Namun, lelaki tidak suka kebiasaan wanita yang suka membicarakan orang lain tanpa tahu kepastiannya. Lelaki paling tidak suka kalau bergosip, kalau ada apa-apa head on and discuss man to man la bro.

Ambil Berat Penampilan

Sebahagian besar lelaki tidak terlalu mengutamakan penampilan. Memakai kemeja, seluar panjang dan mungkin jam tangan sebagai aksesori sudah memadai. Sedangkan bagi wanita, penampilan adalah segalanya kerana senang dipuji sehingga mereka menghabiskan waktu yang cukup lama untuk bersiap.

Bermain Bersama Anak Kecil

Wanita memiliki naluri keibuan sehingga mudah bagi mereka mendekatkan diri dengan anak kecil. Sedangkan lelaki secara umumnya kurang minat bergaul dengan anak-anak. Lelaki kurang suka bermain, memanjakan anak, kerana mereka tidak ingin memperlihatkan sifat kelembutannya. Yang ni ramai pasangan silap, luangkan masa sebanyak mungkin untuk bersama anak kerana masa bersama mereka akan berlalu tanpa anda sedar..

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.